Bureau Opruimdag 2024: 6 tips voor een opgeruimd bureau

Bureau Opruimdag 2024: 6 tips voor een opgeruimd bureau

Op 9 januari is het Bureau Opruimdag, een perfecte gelegenheid voor een frisse start in het nieuwe jaar met een overzichtelijk en opgeruimd bureau. Een opgeruimd bureau betekent immers een opgeruimd hoofd. Ontdek 6 handige tips voor een goed  georganiseerde werkplek door het gebruik van de juiste opbergaccessoires en kantoormeubelen.

1. Orden het bureau met opbergaccessoires

Gebruik opbergaccessoires zoals ladebakjes en pennenhouders om kleine items georganiseerd te
houden. Zo heeft u altijd snel toegang tot benodigdheden zonder dat ze de werkruimte overnemen.

 

2. Creëer ruimte met rolblokken

Rolblokken zijn een ideale aanvulling voor een opgeruimd bureau. Ze bieden extra opbergruimte voor persoonlijke spullen, kantoormateriaal of archiefdocumenten. Rolblokken zijn compact en kunnen gemakkelijk onder het bureau worden geschoven voor een nette uitstraling.

Duurzaamheid van refurbished kantoormeubilair

3. Minimaliseer los papierwerk en documenten op het bureau

Wat vaak de grootste rommel veroorzaakt op een bureau, zijn losslingerende papieren en documenten. Gebruik de Bureau Opruimdag dus ook voor het minimaliseren van papierwerk. Digitaliseer documenten indien mogelijk en archiveer belangrijke documenten in een lade of kantoorkast. Onze ruime selectie kantoorkasten biedt opbergmogelijkheden die passen bij uw stijl en behoeften.

 

4. Gebruik kabelgoten en kabeldoorvoerdoppen

Een van de snelste manieren om een opgeruimd bureau te bereiken, is het wegwerken van kabels. Kabelgoten en kabeldoorvoerdoppen houden kabels netjes georganiseerd en voorkomen een warboel op uw bureau. Hierdoor kunt u optimaal gebruikmaken van de ruimte zonder afleiding.

Kostenbesparend tweedehands kantoormeubilair

5. Investeer in monitorarmen voor een ruimterlijker bureau 

Plaats uw monitor niet direct op het bureau, maar investeer in monitorarmen. Monitorarmen zorgen voor een ergonomische opstelling en creëren extra ruimte op uw bureau. Verstelbare armopties maken het eenvoudig om de monitor op ooghoogte te plaatsen, waardoor uw nek en rug worden
ontlast.

 

6. Ruim regelmatig uw bureau op

Maak van Bureau Opruimdag een regelmatige gewoonte. Plan wekelijkse of maandelijkse opruimsessies om uw bureau georganiseerd te houden. Het is een kleine inspanning die op de lange termijn grote voordelen oplevert!

Duurzaamheid van refurbished kantoormeubilair

Vind de juiste kantoormeubelen en opberaccessoires voor een opgeruimd bureau bij Office-Interior

Een opgeruimd bureau draagt bij aan een productieve werkomgeving. Bij Office-Interior begrijpen we het belang van een goed georganiseerde werkplek. Ontdek ons assortiment kantoormeubelen en accessoires om uw bureau efficiënt en stijlvol in te richten. Maak van Bureau Opruimdag de start van een geordend en succesvol werkjaar!


You may also like Bekijk alles